Welkom Bumba!

Het is gebeurd. Ook wij zijn van die ouders geworden die hun kind voor de tv parkeren om zelf even een moment van rust te hebben. Met Bumba. Bumba, die tot nog toe een onbekende was in ons huis en die gisterenavond spontaan applaus en lachjes van Emil oogstte. Zelfs een dansje was er niet teveel aan.

Ok Bumba, laten we dit afspreken. Je bent welkom, omdat je mijn zoon blij maakt. Hij vindt het blijkbaar dolkomisch als jij van de ene gekleurde stip op de andere springt.

Maar niet overdrijven hè. Niet teveel ‘nonni nonni’ en ‘bumbalooo’-geroep en we gaan ook geen kleertjes kopen waar je hoofd op staat.

En ik beloof je dat je niet al te vaak moet babysitten op mijn zoon terwijl ik de afwas doe.

4 thoughts on “Welkom Bumba!

  1. Hier was het zowaar nog erger. De zoon leerde hem kennen in de crèche en liep heelder dagen 'bupaaa' te zeggen. Hij kon toendertijd wél ineens in zijn handjes klappen. Toen we dan toch eens aan zijn smeekbedes (echt jong) toegaven, ontdekten we dus waarom … .
    Sinds we één keer de fout maakten om op onze gsm op YouTube een filmpje te laten zien, komt dat kind te pas en te onpas met die gsm aangelopen en zegt dan 'bupa bupa!'. Zucht.
    Maar ik moet wel toegeven dat er weinig is dat hem zo blij maakt als éindelijk naar zo'n filmpje mogen kijken.

    Oh enneuh … Misschien rap de grootouders, tantes, nonkels, … inlichten dat jullie niet een huis vol Bumba willen. Hier is op slinkse wijze al het een en ander binnengesmokkeld en afgelopen week gebeurde dan nog het ergste; er kwam een pakje aan van een groottante met een levensgrote knuffel … alwaar meneertje nu dus heelder dagen mee rondloopt! Zucht, ja. 😛

  2. Hihi, wij probeerden hem deze week ook te introduceren. Onze dochter is 15 manden en moet aan de aërosol, met als tip ze hierbij naar Bumba te laten kijken. Ondanks het (over 't algemeen) grote succes van deze gele clown moet ons mevrouwtje er niks van weten. Ook ketnet, disney channel, nickolodeon, kzoom, … hebben niets interessants genoeg. En van de aërosol moet ze nog minder weten…
    ach ja, we zullen maar blij zijn dat die tv haar (nog) niet kan bekoren, zeker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *