Webshoppen: Kleine Koning

Eigenlijk ben ik al lang een fervente webshopper, maar toch koop ik meestal bij enkele vaste adresjes. Stoffen en fournituren om te naaien bestel ik steevast en eigenlijk bijna exclusief bij De Stoffenkamer, het occasionele boek (als ik er niet via mijn werk bij de uitgeverij kan aan geraken) of een DVD op bol.com of Amazon en (sinds kort) leuke kinderspulletjes bij De Kleine Zebra. Ik was echter al een paar keer beland op de webshop van Kleine Koning, maar had daar nog nooit iets besteld (wel al eens iets ‘in mijn winkelmandje gegooid’, maar niet langs de kassa gepasseerd…) tot ik dit supermooie gebreide jasje zag bij Tiene. Dus bestelde ik voor Emil maar zijn eigen exemplaar, in het geel.

 

Het is nog een beetje te groot, dus een modelfoto moet ik u nog even verschuldigd blijven. Hopelijk wordt het voorjaar niet té warm zodat Emil dit binnenkort nog kan aandoen. De maat is van 3 tot 6 maanden, dus zou ik het normaal gezien toch even moeten kunnen gebruiken.
Omdat het zonde is om uit een webshop maar één item te bestellen (die verzendingskosten moeten toch wat opbrengen nietwaar?), kocht ik er ook nog deze stoere beenwarmers bij voor als ik Emil op koude dagen in de draagdoek draag en deze legging van Busha in maatje 80 voor als hij binnen een paar maanden begint te kruipen. Schattig toch, dat vosje op de poep?!
Mijn pakje kwam nog met een persoonlijk bericht! Daar word ik nu goedgezind van zie…
Bij Kleine Koning hebben ze nog veel meer leuke spulletjes: buidelslings, kinderponcho’s, mutsjes en deze schattige leren babyslofjes die ik me zeker nog ga aanschaffen voor Emil als hij wat groter is. Hopla, weeral een nieuw vast webshopadresje erbij!

4 thoughts on “Webshoppen: Kleine Koning

  1. Zalig, die vossenlegging, ik heb hem ook meteen besteld (maar dan in een groter maatje ;-)), tesamen met van die babylegs voor op de fiets en een muts uit de solden 🙂 geweldige webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *